Од 29-ти октомври до 2-ри ноември во Париз се одржа 20-тото јубилејно издание на фестивалот на чоколадото „Salon du Chocolat“. Настанот кој традиционално предизвикува најголемо внимание е Чоколадната модна ревија, на која може да се видат неверојатни модни креации од чоколадо.

0001b16a_big

0001b16b

0001b16c_big

0001b16d

0001b16e_big

0001b17a

0001b17b_big

0001b17c

0001b17d_big

0001b17e

Сподели на Facebook
пати видено