Рон Бери е 50 годишен Американец од Јута, кој има необично хоби да преправа стари автомобили. Рон е вистински уметник во преправањето автомобили а доказ се неговите 2 уметнички дела во продолжение.

ron (2)

ron (3)

ron (4)

ron (5)

ron (6)

ron (7)

ron (8)

ron (71)

ron (91)

Сподели на Facebook
пати видено