Со помош на другарите и другарките, муабетот со „недостижната“ девојка која има дечко се сврте за 180 степени.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено