Се се може ако се сака. Џои Џонсон доживеал сообраќајка со својот мотор во 2012 година и останал со парализирани нозе. Сепак, и поракрај овој негов хендикеп, тој најде начин како да ја изненади својата сопруга на нивниот прв свадбен танц.

s (1)

s (2)

s (3)

s (4)

s (5)

Сподели на Facebook
пати видено