Така моторџијата научи никогаш да не провоцира „реднек“ (во превод црвен врат), популарен термин за жители на руралните области во САД, затоа што вратовите им се црвени од работа по полињата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено