Еден од најубавите први танцови на свадба што до сега сме ги виделе. Како на Танц со ѕвездите :).

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено