Некои од нашите самонаречени магионичари забрануваат да ги снимаат затоа што потоа им ги гледале видеата на забавена снимка и им ги откривале триковите. Да видиме дали ќе успее некој да открие како девојчето го направи трикот?

Ако успеете, објаснете им на другите во коментар.

Сподели на Facebook
пати видено