Мажената ќерка ѝ се јавува на мајката:
– Мамо, овој мојот неблагодарник Митко не сака да го јаде гравот!
– Ќерко, објасни му колку си се мачела додека си го варела.
– А треба ли и да го варам?

Сподели на Facebook
пати видено