Посетител на село во јужна Кина останал запрепастен откако забележал риба која се чини дека има човечко лице. Несекојдневното животно го открил вчера посетител во селото Миао, туристичка дестинација во градот Кунминг.

Се верува дека станува збор за многу необичен крап. Како и да е глетката е прилично чудна и морничава. Нема објаснување зошто и како рибата изгледа вака.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.

Сподели на Facebook
пати видено