Инцидентот се случи пред една сендвичара за гиро, на чиј сопственик не му се допадна фактот што гостинот пие пиво надвор на терасата. Заедно со своите пријатели, тој го турна клиентот на улица, по што го претепаа, а и тие што го бранеа добија по некој стол. Ве предупредуваме за жестока содржина.

Сподели на Facebook
пати видено