Во обид да ги привлечат младите и да ги промовираат летните пијалоци од Мекдоналдс во Јапонија решиле да ги стваат во „љубовни чашки“. На прв поглед чашките изгледаат прилично симпатични, прикажувајќи сцени од момче и девојка кои се заљубуваат. Но, перверзниот ум на човекот не престанува да работи.

Под одреден агол на чашките се гледа нешто друго. Сепак луѓето имаат добра смисла за хумор и уште толку им се допаднаа новите чашки. Кој знае, можеби сето ова е намерно?

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено