Правењето крукчиња од чад дечково го однел на едно сосема ново ниво.
Не заборавајте дека пушењето е бесмислено и штетно по здравјето!

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено