Рејчел Харис (на сликата десно) работи како медицинска сестра во британскиот град Строуд. Таа со прво си го доби епитетот најгламурозната баба на Велика Британија. Навистина е тешко да се поверува дека Рејчел и нејзината ќерка не се сестри кога одат заедно. Момците се вртат по неа, а девојките ја гледаат со завидлив поглед.

Убавицата има 38 години, но и покрај нејзината прилично мала возраст, таа веќе е среќна баба. До неа е нејзината 20-годишна ќерка Кортни, која го роди прекрасниот Мило пред само шест месеци.

Од денот кога Кортни наполнила 16 години, луѓето постојано ги прашувале дали се сестри. По раѓањето на внукот, вниманието кон Рејчел стана уште поголемо. Сега убавицата излегува со 27-годишен дечко кој е 4 години помлад од нејзиниот зет.

Кортни се смее кога луѓето мислат дека нејзината мајка ѝ е сестра. Таа вели дека тие се сестри духовно. Мис Харис ги инспирира другите жени да се грижат за себе и да се чувствуваат привлечни на која било возраст.

Сподели на Facebook
пати видено