Оди маж на психијатар и му вели:
– Докторе, ич не сум добар. Мебелот почна да ми зборува…
– Како така, кажи ми нешто повеќе?
– Па, синоќа се вратив дома и си легнавме со жената. По некое време шифоњерот вели: „Заспа ли веќе?“, а жената: „Да, да“. Шифоњерот пак: „Па, тогаш јас да си одам“, па јас му скокнав и му велам: „Каде си тргнал, бе… уште не сум те ни исплатил?!

Сподели на Facebook
пати видено