Жена ми ми го нашла пликот со пари на кој пишуваше “За саканата!”.
Толку многу се разнежнила, па фатила и таа додала 50 евра внатре.
Така конечно собрав пари за 4 нови зимски гуми.

Сподели на Facebook
пати видено