Загрижен маж од работа ѝ се јавува на жена си:
– Душо, си го заборавив телефонот дома, те молам исклучи го за да не ми се потроши батеријата, ако падне до 0% ќе се расипе, ќе треба да купувам нова!
– Ти стигна порака.
– Од кого е?
– Од другар ти Мите. Вели: „Цела ноќ не сум спиела, затоа што ми недостигаш!“
– Куферот ми го спреми ли?
– Да, пред вратата е.

Сподели на Facebook
пати видено