Еден маж се прибира дома и ја затекнува жена си гола, на масата – шампањско, чоколадни бонбони, свеќи…
– Што се случува тука мори?
– Епа дојде кумот на гости…
– И што, да не ти се пушти?
– Па малку ме бакна…
– Така ли?! Каде?
– На устата…
– Потоа?
– Потоа по вратот…
– На друго место?
– На градите…
– Потоа?
– И на стомакот…
– И потоа?
– На колената…
– Не скокај!

Сподели на Facebook
пати видено