Не му е јасно како може некој да се смее после ваква катастрофа? На почеток добро одглуми дека се изнервира, а таа всушност го зафркавала него.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено