Мажот ненадејно се враќа и наоѓа комплицирана сцена – неговата сопруга на креветот, лисици на рацете, топка во устата, кожна долна облека, синџири, нозете врзани за двата краја на креветот, а нејзиниот љубовник со камшик и кожна маска…
По малку време, мажот си доаѓа на себе од шокот и констатира:
– Како што гледам, и да те искршам од ќотек, фајде нема да има…

Сподели на Facebook
пати видено