Влегува мажот во спалната соба, а таму жената со швалерот се распослале, работат ли работат!!!
Кога швалерот го здогледува мажот, станува, се облекува на брзина и без да каже збор излегува од вратата.
Мажот целиот во шок одвај успева да каже:
– Што е ова жено?!
– И јас сум шокирана! Ни тебе „Добар ден“, ни мене „Догледање“!

Сподели на Facebook
пати видено