Значиии… не можам да разберам што им е толку тешко на мажите да запамтат:
– Дебела ли сум? – “Не!”
– Како ми стои новиот фустан? – “Супер!”
– Вкусно ли сум зготвила? – “Одлично!”
– Која тие е поубава, Моника Белучи или јас? – “Ти!”
Па не е нуклеарна физика да му се не види!

Сподели на Facebook
пати видено