Мажите обожаваат да им се смеат на жените кога ќе се најдат во некоја незгодна ситуација, но, секому му се случува да киксне :).

mazi (1)

mazi (2)

mazi (3)

mazi (4)

mazi (5)

mazi (6)

mazi (7)

mazi (8)

mazi (9)

mazi (10)

Сподели на Facebook
пати видено