И мажите во 2014 правеа многу киксови. Ова се најсмешните и најзабеганите ситуации кои ќе се паметат долго време.

m (1)

m (2)

m (3)

m (4)

m (5)

m (6)

m (7)

m (8)

m (9)

m (10)

Сподели на Facebook
пати видено