Необична логичка игра која ќе да ги тестира вашите реакции и логичко размислување.
Редете ги топчињата со иста боја и уништувајте ги. Контроли: Стрелките и спејсбарот.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено