Исто така за почит е и спортскиот потег на колегата, кому не му беше гајле дали ќе биде 2-3 места подолу на листата.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено