Матиас Адолфсон е шведски уметник и илустратор кој има пасија за детали. Неговите дела можете да ги гледате со часови и постојано да наоѓате нови и нови интересни работи. На своите уметнички дела тој создава по цел еден сложен свет само со туш и со водени бои.

u (1)

u (2)

u (3)

u (4)

u (5)

u (6)

u (7)

u (8)

u (9)

u (10)

u (11)

u (12)

u (13)

u (14)

u (15)

u (16)

u (17)

Сподели на Facebook
пати видено