Мајката само сакаше децата да ѝ направат убава слика за социјалните мрежи со тигарот позади стаклото. Колку и да знаеш дека има стакло кое не се крши, сепак нема човек кому крвта немаа да му замрзне во вените од ова.

Сподели на Facebook
пати видено