Таткото зајак го учи својот син како да ја прави онаа работа.
– Сине, ние сме мали животни и за да не не изеде некој онаа работа ја правиме многу брзо. Затоа ти ги доведов овие четири зајачици за да пробаш. Ајде сега направи им едно едендватричетири.
Синот:
– Еден, два, три, четири.
– Не, не сине побрзо – едендватричетири.
Зајачето се засилило:
– Едендватричетирипет, извини тато.

Сподели на Facebook
пати видено