Кучето со име „Снежна топка“ секој ден со нетрпение го чекало Бен, доставувачот на пратки на UPS, кој секогаш му носел нешто интересно за закуска. Овој пат, кученцето со помош на вработените, пријатно го изненади Бен.

Сподели на Facebook
пати видено