Уште на почеток момчето го надмудри и му даде знак дека му е доста од неговите шеги, но овој продолжи и ги помина сите граници. Крајот е сосема неочекуван.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено