А другарот е питбул од 45 килограми. Видеото е снимено со камерата која ја поставиле родителите во собата на девојчето. Девојчето живее на Алјаска, каде што неодамна се случи голем земјотрес од 7 степени, проследен со серија помали. Од тогаш девојчето се плашело да спие само, па родителите вака го решиле проблемот.

Сподели на Facebook
пати видено