Понекогаш колку и да внимаваш во сообраќајот, ќе се најде некој невнимателен возач од другата страна и животот ќе ти го доведе во опасност. Затоа, дури и во град, секогаш носете безбедносен ремен!

Сподели на Facebook
пати видено