Велат старите луѓе биле скарани со новите технологии, но зависи од човекот. Ако е расипан, веднаш ќе смисли како да ги примени.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено