Дали некогаш сте посакале едноставно да ја напуштите вашата работа (ако ја имате), да си направите/купите брод и да го пропатувате светот? Можеби ви се чини како малку екстремно, но во секој случај е дел од сништата на многу момчиња. Рој Шрајер решил да си го исполни тој сон од детството, и го споделува тоа со целиот свет.

Дизајнот на Рој Шрајер

cm01

Структурата е изградена на минималистички начела, за најдобро да се искористи просторот.

cm02

Добрата страна на ова бротче е што може да се закотви било каде. За морска пловидба е малку несигурно, но идеално е за крстарење низ некое езеро за време на викенд.

cm03

Внатре е поудобно и со повеќе простор отколку што би претпоставиле. Сосема доволно за удобно да се сместат повеќе луѓе.

cm04

Просторијата за седење може да се намести во спална соба. Замислете си колку е удобно да се спие додека ги слушате брановите како удираат во чамецот.

cm05

Дрвеното кормило е изработено во традиционален стил.

cm06

Внатрешноста е со прозорци за секој да има добар поглед.

cm07

Кабината може да се намести и за сервирање на ручек.

cm08

Идеално за попладневен пикник.

cm09

Сподели на Facebook
пати видено