Детето дојде до една куќа за да си земе бонбончиња и чоколатца, но виде дека чинијата пред куќата останала празна. Веројатно си помисли и на другите деца што ќе дојдат после него, па го направи потегот кој ги изненади сите.

Сподели на Facebook
пати видено