Доктор Розди Хасан е навистина докжан и успешен со своите методи, има и формално медицинско образование, но сепак… Би му дозволиле ли на некој со чекан да ви го поправи ‘рбетот, колку и да ве боли? Докторот тврди дека неиздржливата болка предизвикана од нерв притиснат со ‘рбетните пршлени може да се реши со само неколку удари со чекан.

Сподели на Facebook
пати видено