Убав гест на хуманост, кој ќе не потсети дека сме луѓе пред сѐ и дека треба да си помагаме во неволја.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено