Што мислите кои од фотографиите подолу се сцени од порно филм, а кои се професионални, комерцијални фотографии купени од некој сајт?

test (1) test (2) test (3) test (4) test (5) test (6) test (7) test (8) test (9) test (10) test (11) test (12) test (13) test (14) test (15) test (16) test (17) test (18) test (19) test (20) test (21) test (22) test (23) test (24) test (25) test (26)
Одговор: Фотографии се 4, 8, 9 и 12. Сите други се сцени од порно филмови.

Сподели на Facebook
пати видено