Носат една македонска баба на итна медицинска помош.
Докторот и вели:
– Баба Митро, пак ти? Вчера одвај те спасивме од труење со печурки.
– Да бе синко, со јајца беа па си велам да не се фрлат.

Сподели на Facebook
пати видено