Ако во 1903 година во Македонија имаше интернет, немаше да има Илинденско востание, туку ќе имаше фан страна на Гоце Делчев и група на Фејсбук „Да ја ослободиме Македонија од турско ропство“.

Сподели на Facebook
пати видено