Многу искрен текст кој нема да ве остави рамнодушни. Песната е создадена во студентскиот дом во Штип, со литар црвено вино и малку ракија. Автори на песната се двајцата студенти на електро Ангел и Горан.

Сподели на Facebook
пати видено