Стабилно растат цените.
Стабилно се земаат кредити.
Стабилно се краде од државата.
Стабилно се иселува населението.
Стабилно се загадува природата.
Стабилно се уништува иднината на младите.
Стабилно пропаѓаме уште и уште, иако одамна го достигнавме дното.

Сподели на Facebook
пати видено