Свети Петaр им вели на новопристигнатите во рајот:
– Добредојдовте. Овде ништо не се работи, а пак ќе земате плати и ќе имате пари за сѐ…
Еден изгубен Македонец прашува:
– А кое министерство е ова?

Сподели на Facebook
пати видено