Ова неверојатното возило е дизајнирано од Ник Мед, сопственик на компанијата во Нортхемптоншир, Велика Британија, која им нуди возење со тенкови на луѓето.

Бизнисот и без ова возило му бил интересен, но ни од блиску толку доходовен. Откако го изградил тенкот-имузина, дневната заработувачка му е како половина тенк (на старо).

Сподели на Facebook
пати видено