Да ти е мерак како брзо и ефикасно си ја работи работата. Шампион!

А еве како се прави тоа во Русија :).

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено