Загрижена мајка поставува прашање на женски форум:
– Женски помагајте! Син ми се роди на 1 август, кога Меркур сè уште беше ретрограден. Многу сум загрижена! Ве молам, некој поупатен да ми помогне да дознаам како тоа ќе влијае на судбината на мојот син?
– Ретрограден Меркур во дадената ситуација е доста загрижувачки факт. Голема е веројатноста детето да биде воспитувано од ненормална мајка.

Сподели на Facebook
пати видено