Запознајте се со Алис Луис, деветгодишна надежна актерка и модел. Таа ужива да се костимира и да биде фотографирана од нејзината мајка фотограф, Кели Луис.

Убавата приказна на Алис започнала на нејзината седумгодишна возраст кога била посвоена од семејството на Кели. Кога ја посвоиле, таа решила да си го смени нејзиното име во Алис – според саканиот лик на Луис Карол.

Со нејзината неверојатна личност и имагинација, Алис веќе на тие години покажува природен талент за фото модел.

Јованка Орлеанка

al01

Едвард Ножицоракиот

al02

Марија Антоанета

al03

Алиса во земјата на чудата

al04

Коралин

al05

Кери Вајт

al06

Ангел

Kelly Is Nice Photography - www.kellyisnice.com

Повикување

al08

Индија Стокер

al09

Малата госпоѓица Мафет

al10

Жената чудо

al11

Дороти од „Волшебникот од Оз“

al12

Самовила

al13

Марго Тененбаум

al14

Порцеланска кукла

al15

Здраво, морнару!

al16

Сподели на Facebook
пати видено