Сите ние сакаме магија и трикови. Значи денес ние ќе создадеме малку магија со вршење на неколку едноставни активности. Овој тест е специјална комбинација на броеви и бои. Не е тешко! Единственото нешто што треба е да се запамети е бојата што му припаѓа на вашиот број. Ајде да пробаме!

ВАЖНО: Запамтете во која боја се појавува вашиот замислен број!

Изберете број помеѓу 1 и 30.

Погледнете го полето подолу и проверете дали го има бројот кој што сте го избрале. Ако одговорот е да, забележете ја жолтата боја.

Погледнете го полето подолу и проверете дали го има бројот кој што сте го избрале. Ако одговорот е да, забележете ја портокаловата боја.

Погледнете го полето подолу и проверете дали го има бројот кој што сте го избрале. Ако одговорот е да, забележете ја виолетовата боја.

Погледнете го полето подолу и проверете дали го има бројот кој што сте го избрале. Ако одговорот е да, забележете ја црвената боја.

Погледнете го полето подолу и проверете дали го има бројот кој што сте го избрале. Ако одговорот е да, забележете ја зелената боја.

Сега соберете ги броевите според боите во кои се наоѓаше вашиот број!

Резултатот е бројот кој што си го замисливте на почеток! Погодивме ли? Одговорете во коментари!

Сподели на Facebook
пати видено