На пат кон морето на двајца мафијаши им се расипува Мерцедесот. Тие фаќаат такси да ги однесе до најблискиот автосалонот, за да купат нови автомобили. Влегуваат внатре и едниот вели:
– Оној Мерцедес е за мене.
– Добро, јас ќе земам оној таму.
Одат на касата да плаќаат. Едниот вади куп пари, а другиот му вели навредено:
– Доста беше, Компир, прибери си ги парите. Нели ти го плати таксито.

Сподели на Facebook
пати видено