Кога веќе решиле да си направат профил на таква апликација, тогаш е нормално да не се срамат, но има луѓе што ги поминуваат сите граници.

  • Професионален јавач
  • Омилена буква во избуката ми е К
  • Омилен вид на презентација е орален
  • Најдобра талент ми е да зборувам со полна уста
  • Омилена работа кај исхраната ми се протеините
  • Многу сум добра во сите спортови кои вклучуваат топки

 

Името е само несреќна случајност. Сакам да живеам во Колорадо.

ПС: Не се возам на првиот состанок. Ве молам да не ми ставате прсти во јавност, тоа е големо непочитување (бидејќи сум била прашана/ми е направено многу пати досега)

Јас сум само левучар, со десен мозок кој исто така е Девица во лудило со Лав, нежно екстровертен интроверт. Сатурн се крева, потоа седи, потоа стои и станува Плутон кој клечи.

Барам секси маж кој не е тотално г*мно. Мора да крева на бенч над 300.

Сподели на Facebook
пати видено